TOKİ Turgut Özal İmam Hatip Ortaokulu

Kayabaşı Mah. Safahat Sok. No5 Başakşehir/İSTANBUL
Vizyon
Geleceğimizin yetişkinleri olan öğrencilerimizi;Ülkemizin ve dünyanın ihtiyaç duyduğu din,bilim,sanat ve kültür alanlarında yetkin,kültürel mirası değerlendirebilen,yaşanan hayatı yorumlayabilen,problemlere çözüm üretebilen ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştiren bir okul olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi, milli eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak,ilköğretimin amaçları doğrultusunda kişisel, insanlık ilişkileri, ekonomik ve toplum hayatı bakımından en üst seviyede yetiştirerek yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazırlamak temel işlevimizdir. Bu çerçevede; 21.Yüzyılda gençlerimizin ve yetişkinlerimizin eğitim ve öğretimindeki kaliteyi yüksek tutmak ve gelişen dünya standartlarına uygun bireyler yetiştirmeyi gerçekleştirmek. Öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin, velilerimizin gelişmesi için teknolojik gelişmelerden faydalanarak var olmalarını sağlamak; insani ilişkilerin kurulmasında sevgi ve saygı ortamının gelişmesi, demokratik, laik, çağdaş bir eğitimi okul aracılığı ile gerçekleştirmek; kendimizi ve çevremizi tanıyıp çağın gereklerine uygun bilgi, beceri ve davranışları kazandırmak için varız.
İngilizce - Arapça
Ulaşım
Okulumuzun yakınından 79M Mecidiyeköy, 78F Başakşehir, MK22 Arnavutköy, 79F Yenibosna otobüsleri geçmektedir.
KAYAŞEHİR 18. BÖLGEDE YER ALMAKTADIR.
İLÇE MERKEZİNE 15 KM UZAKLIKTADIR.
Voleybol