Dil Sınıfı Öğrencilerimiz Öğrendikleri Konularla Alakalı İngilizce Oyunlar Tasarladılar

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı kapsamında İngilizce  dil sınıflarımızdaki öğrencilerimiz, hem dil becerilerini geliştirmek hem de yaratıcılıklarını artırmak için  İngilizce oyunlar tasarlayıp ,bu oyunlarla oynadılar.Bu oyunlardan bazıları şunlardır:

•      Word Cards:Kelime kartları.Öğrenciler sorularla hazırlamış olduğu kartları tahmin ediyor.
  •      Shopping centre:Öğrenciler markette alışveriş yapıyor.Market listesini ilk tamamlayan oyunu kazanıyor.
  •      Find  the Direction:Öğrenciler binaların arasından İngilizce komutlarla hedef olan yeri buluyorlar.
  •      Who  am I? :Öğrenciler kafalarında ki mesleği karşı takımın anlatmasıyla tahmin ediyor.
  •      Do  the laundry:Tiyatro şeklinde çamaşırhande gecen bir oyun.
  •      Bingo:2 ve 4 kişilik bir oyun.Önündeki kartı tamamlayan oyunu kazanıyor.
  •      Make  the sentences:Cümleleri verilen kelimeleri kullanarak tamamlıyoruz.İlk tamamlayan grup oyunu kazanıyor.
  •      Green grocery:Sepetindeki meyve ve sebzeleri ilk tamamlayan oyunu kazanıyor.
  •      Tic tac toe:Öğrenciler birbirlerine soru soruyor ve cevapplarıyla boşlukları dolduruyor ilk üç cevabi bilen kazanıyor.

16-01-202216-01-2022

Yayın: 16.01.2022 - Güncelleme: 28.09.2023 23:05 - Görüntülenme: 375