Rehberlik

May

8.sınıf öğrencilerimizin mesleki hedef belirlemelerine yardımcı olmak adına çeşitli meslek gruplarından velilerimiz okula davet edilerek kendi mesleklerinin tanıtımlarını yaptılar. Velilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Şbt

8.sınıf öğrencilerimizin deneme sınavı sonuçlarının değerlendirilmesi her deneme sonrasında 8.sınıfların dersine giren ilgili branş öğretmenleri tarafından yapılmaktadır. Ayrıca dönem başı veli toplantılarında da öğrencilerimizin deneme sonuçlarının değerlendirilmesi velilerimizle paylaşıldı. Öğrencilerin başarı düzeylerini arttırmada ailelere düşen sorumluluklar hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Şbt

17 Ocak 2024 tarihinde Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde Hedef LGS 2024 koordinatörler toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı gündeminde DYK, üst öğrenime hazırlık çalışmaları, sınav soru rehberliği gibi konuların yanı sıra koordinatörlerin tecrübe aktarımlarına yer verilmiştir.

Ara

Öğrencilerimizin hem kişisel gelişimlerine hem de LGS başarılarına katkı sağlayacak olan kitap okuma etkinliklerimizin devamlılığı sağlanmaktadır.

Ara

LGS’ye hazırlık seminerlerimizde bu ay öğrencilerimize “Test Çözme Teknikleri” konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

Ara

Rehberlik Servisi tarafından hazırlanan zaman yönetimi broşürü öğrencilerimizle paylaşıldı.

Mrt

Okulumuzda Rehberlik Servisi hizmeti verilmektedir. Rehberlik öğretmenimiz Ayşenur Kasap, Rahime Asarkaya ve Ayşe Deveci Demir yıllık çalışma planı doğrultusunda çalışmalarını sürdürmektedir.