Kas

Masa tenisi okul takımımız küçükler kategorisinde ilçe şampiyonu, yıldızlar kategorisinde de ilçe üçüncüsü olmuştur.  Turnuvayı iki kupa kazanarak tamamlayan takımdaki tüm öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum

Kas

22 Kasım Çarşamba günü okulumuzda, Başakşehir Kanuni Sultan Süleyman KYK yurdu manevi danışmanı sayın İbrahim Tunç’un katılımıyla Filistin ve Kudüs temalı bir program gerçekleştirilmiştir. Programımız Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlamış ve bölgeye dair bir video gösterim sunumuyla devam etmiştir. Ardından Filistin toprakları, bu toprakların bizim için önemi ve yıllardır bu topraklarda devam eden işgal hakkında sayın İbrahim Tunç’un bilgilendirici semineriyle tamamlanmıştır.

Kas

Vefatının 85. yıl dönümünde, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle anıyoruz. Bu vesile ile düzenlediğimiz Atatürk'ü anma programında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, katkıları için kendilerine teşekkür ederiz

LİSELERE HAZIRLIK PROGRAMI

Öğrenci, öğretmen ve velilere liselere hazırlık programının tanıtımı yapıldı. Tanıtım çalışmalarında DYK programı ve deneme sınavı takvimi afişleri paylaşıldı.

Kas

HEDEF LGS Projesi Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen İmam Hatip okullarında yürütülen, öğrencilerin akademik başarılarını arttırmayı hedefleyen bir projedir.  Bu projeden en yüksek verimi alabilmek için veli-öğretmen-öğrenci iletişimi çok önemlidir. Bu sebeple projenin tanıtımını yapmak amacıyla öğrenci, öğretmen ve velilere çeşitli tanıtım çalışmaları yapılmıştır.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet bayramımızın 100.yılını okulumuzda coşkuyla kutladık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

Eyl

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen “Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Projesi” kapsamındaki 5. Sınıf öğrencilerimize  13 Eylül 2023 tarihinde İngilize Seviye Tespit Sınavı  uyguladık.

Eyl

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılı tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olsun.

Haz

Yaptığı eTwinning projesi “Save Animals,Save Future” ile Uluslararası Avrupa Kalite Etiketi  alan İngilizce öğretmenimiz Derya ÇETİN AÇIKEL’i ve projede yer alan öğrencilerimizi  kutluyoruz.

Haz

Din öğretimi genel müdürlüğü tarafından 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü tüm illerimizde eş zamanlı olarak ,okulumuz yabancı dil ağırlıklı sınıflarında eğitim gören 5. ve 6.  sınıf öğrencilere İngilizce Yıl Sonu Kazanım Değerlendirme Sınavı uygulanmıştır.

Eyl

Okulumuzda yürütülen 4 eTwinng projemiz kalite etiketine layık görüldü. Projede yer alan öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz

Eyl

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil programı kapsamındaki 5.sınıf öğrencilerimize ,21 Eylül 2022 Çarşamba günü tüm Türkiye ile eş zamanlı olarak  İngilizce seviye tespit sınavı uyguladık.

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı kapsamında bulunan sınıflarımıza, 31 Mayıs 2022 tarihinde, konularımızı kapsayan ve 50 sorudan oluşan ingilizce kazanım değerlendirme deneme sınavı yapıldı.

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Yoğunlaştırılmış Yabanci Dil Programı kapsamındaki İngilizce dil sınıflarımız, Tekirdağ Çorlu Şehit Metin Arslan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesindeki 5 & 6. sınıf dil sınıfı öğrencileriyle İngilizce mektup arkadaşlığı etkinliğini 2.dönem de devam ettirdiler. Öğrencilerimiz dili anlamlı bir şekilde kullanmanın mutluluğunu yaşarken, öğrendikleri İngilizce dil kalıplarını İngilizce yazma becerilerini geliştirmek için kullandılar. Etkinliğimizde emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.